Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@15:20:24 GMT

سه شعار دانشگاه مذاهب اسلامی در هفته پژوهش

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۸۰۵۷

سه شعار دانشگاه مذاهب اسلامی در هفته پژوهش

ندا ملکی امروز یکشنبه در مراسم ویژه هفته پژوهش در دانشگاه مذاهب اسلامی اظهار کرد: پژوهش قلب تپنده دانشگاه و در واقع به نوعی تولید علم است، این تولید علم در زمانی طولانی اثرات خود را در جامعه نشان می‌دهد.

وی افزود: دانشگاه مذاهب اسلامی سه شعار برای هفته پژوهش در نظر گرفته است، اولین شعار مد نظر دانشگاه "پرورش نسلی از وحدت پژوهان آشنا با مطالعات اصیل حوزوی و دانشگاهی" است که برای رسیدن به این هدف باید تقویت بینش و کنش دانشجویان مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه مذاهب اسلامی با تاکید بر توانمندی اعضای هیات علمی در راستای تقویت بینش و کنش دانشجویان گام برمی دارد.

به گفته معاون پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی، دومین شعار دانشگاه "تولید نظریه و آثار پژوهشی کارآمد و اثربخش تقریبی" و شعار سوم مجاهدت عالمانه در جهت تحقق امت واحده اسلامی" است. برای تحقق این هدف نظام آموزشی باید هم گام با پژوهش در تولید آثار کارآمد حرکت کند و همچنین باید عالمانه برای تقریب در دنیای اسلام تلاش کرد.ملکی همچنین درباره فعالیت‌های معاونت پژوهشی دانشگاه توضیح داد: برگزاری جلسات برای مجله انگلیسی دانشگاه، پیگیری برنامه‌های پژوهشی شعب دانشگاه، تنظیم فهرست جامع آیین نامه‌ها و همچنین نشست‌ها و کارگاه‌های دانش‌افزایی و آموزشی از مهم‌ترین برنامه‌های جاری است.

وی ادامه داد: فعالیت های مربوط به سی و سومین کرسی کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی و فعالیت های مربوط به دومین همایش ملی آسیب شناسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها در حوزه علوم انسانی اسلامی نیز دیگر اقدامات معاونت پژوهشی در هفته پژوهش است.

معاون پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی خاطرنشان کرد: فعالیت‌های ویژه در اداره کل انتشارات نیز از دیگر اقدامات این دانشگاه است، همه فعالیت‌های مربوط به انتشارات تاکنون انجام شده و همه مجلات و ایده‌ها به چاپ رسیده است.

نخبگان برای تقریب گام‌های بلندی بردارند

قائم مقام سازمان صدا و سیما نیز در این مراسم گفت: مردم اندیشه را از صاحبان اندیشه دریافت می‌کنند، از این رو نخبگان وظیفه سنگینی در این زمینه دارند، آنها باید برای تقریب گام‌های بلندی بردارند.

سید رمضان موسوی مقدم اظهار داشت: برمبنای آنچه که در تاریخ و عملکرد مشاهده می‌شود، عمده صاحب‌نظران اسلامی بر این باورند که وحدت در جوامع اسلامی و تقریب یکی از اصول و مبانی اصلی است که در صورت تحقق آن، اسلام به جایگاه واقعی خود دست می‌یابد.

وی افزود: منظور از وحدت این نیست که مذاهب از اصول خود دست بکشند؛ بلکه باید با حفظ اصول هر دین یک وحدت ایجاد شود. در واقع وحدت مطلق مد نظر نیست، وحدت معقول مد نظر است.

به گفته قائم مقام سازمان صدا و سیما، تقریبا تمام شخصیت‌های بزرگ جهان اسلام به امت واحده و مشترکات اصول دین و پرهیز از اختلافات تاکید دارند. معمولا دوگانگی و دوئیت‌ها از کشورهای استعمارگر و استکباری مانند انگلیس آغاز شده که در این مسیر از شیوه‌ها و روش‌های گوناگون بهره می گیرند.

موسوی با بیان اینکه دین در واقع عامل مشترک جوامع انسانی است، گفت: دین در درون خود از هرگونه دوگانگی پرهیز جدی دارد. عصر حاضر با پدیده‌های جدید مواجه است، از این رو عصر جدید علاوه بر نکات مثبت دچار آسیب بزرگی است.

وی خاطرنشان کرد: همواره با مطالعه تاریخ دریافت می‌شود که دوگانگی مذاهب اسلامی از کشورهای استعماری مانند انگلیس سرچشمه می‌گیرد.

برچسب‌ها هفته پژوهش ” دانشگاه مذاهب اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته پژوهش دانشگاه مذاهب اسلامی هفته پژوهش دانشگاه مذاهب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۸۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد

آفتاب‌‌نیوز :

سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری صبح امروز با حضور محمد علی علی زلفی گل، برخی از معاونان این وزارتخانه و تعدادی از روسای دانشگاه‌ها در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

حسن زمانیان رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در این مراسم با تبریک روز معلم گفت: عملیات وعده صادق غزوه خیبر دیگر بود و پیروزی بزرگ دیگر برای رزمندگان اسلام. زوایای پیدا و پنهان این عملیات باید توسط اندیشکده‌ها تحلیل شود.

وی با اشاره به مراسم استاد نمونه کشوری گفت: به این مراسم از سه جنبه توجه شده است اول رشد فزاینده این اساتید طی سال‌های گذشته است. از ۱۰ استاد به ۶۰ الی ۷۰ استاد رسیده ایم و میزان تعداد گروه و جایزه‌ها هم افزایش یافته است. همچنین به اساتید نمونه کشوری که با همکاری اساتید این سازمان در محور‌های پژوهشی سازمان پروپوزال داشته باشد یک میلیارد تومان گرفت تعلق می‌گیرد.

رییس سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی افزود: ما آینده پژوهشی دنیا را تا سال ۲۰۵۰ بررسی کردیم مسائل پژوهشی که مطرح است شامل میکرو الکترونیک، کوانتوم، هوش مصنوعی، امنیت غذایی، سوخت پاک هیدروژن و موارد دیگر است که سازمان پژوهش‌ها روی آن‌ها کار می‌کند.

وی افزود: هر استاد نمونه کشوری که در این زمینه‌ها پروپوزال داشته و با همکاری اساتید سازمان روی آن کار کند و این طرح را پیش ببرد تا یک میلیارد تومان گرنت به آن اختصاص می‌یابد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • چهارمین پیش‌نشست دوازدهمین همایش فلسفۀ دین معاصر در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند