Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-01@19:20:19 GMT

ضرورت تولید محتوای تبلیغی دین در همه عرصه ها

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۸۰۹۰۳

ضرورت تولید محتوای تبلیغی دین در همه عرصه ها

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام و المسلمین محمد طهماسبی دستیار محتوایی ریاست سازمان تبلیغات اسلامی به مناسبت روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی در مصاحبه با رادیو گفت وگو با ارائه توضیحی از واژه "تبلیغ" گفت: تبلیغ در اصل به معنای رساندن یک پیام به قلب و دل مخاطب است مانند مجموعه های بشری که یک جنس و یا ایدئولوژی خود را تبلیغ می کنند اما هدف از تبلیغ اسلامی این است که مخاطب بفهمد و سپس انتخاب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به مسئله شماره یک رساله ها مبنی بر جایز نبودن تقلید در اعتقادات و اصول دین گفت: کسی نمی تواند اصول اعتقاداتش را با تقلید به دست بیاورد چراکه باید بر اساس تحقیق باشد اما متاسفانه این موضوع در جامعه ما به شدت کمرنگ شده و ما فرزندانمان را به تحقیق درباره اصول دین ترغیب نمی کنیم.

دستیار محتوایی ریاست سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: کسی که در اصول دین تحقیق نمی کند ممکن است در بزرگسالی و به دلیل مواجهه با شبهات از اصل دین هم بر گردد.

حجت الاسلام طهماسبی گفت: با وجود اینکه تحقیق لازمه ی ورود صحیح به دین است اما به دلیل حق بودن دین اسلام ما همه را به این دین دعوت می کنیم.

وی در بخش دیگر اظهارات خود بیان کرد: سازمان تبلیغات برای شناسایی و سازماندهی به امر تبلیغاتی شکل گرفته که قرن ها پیش هم مطرح بوده است در واقع هر انسان مومن و طلبه ای که خودش را پیرو راه انبیای الهی می داند موظف به انتقال پیام انبیاء به مردم است.

دستیار محتوایی ریاست سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به بیانات امام خمینی (ره) در کتاب "ولایت فقیه" گفت: امام (ره) در بخشی از این کتاب اشاره می کنند که اسلام اول گرفتار یهود شد و بعد گرفتار استعمار که از یهود هم بدتر است چراکه با وارد کردن اسرائیلیات درصدد تحریف اسلام برآمدند اما در چند صد سال اخیر با تحریف ها و کلی گویی ها، دین را صرفاً به شریعت تقلیل داده اند به این معنا که ما اگر آدم خوبی باشیم و نماز بخوانیم مسلمانیم."

وی افزود: امام (ره) در این کتاب ابعادی از دین به ویژه در حوزه (مسئولیت های اجتماعی و حاکمیتی) را زنده کرد که به شدت از نظرها مغفول مانده بود و مطرح شدن اسلام ناب در برابر اسلام آمریکایی هم در همین جهت بوده است.

حجت الاسلام طهماسبی در رابطه با تغییرات محتوایی اخیر در سازمان تبلیغات اسلامی گفت: ذهنیت اکثر مردم از کارکرد سازمان تبلیغات هماهنگی صرفاً هماهنگی برای اعزام روحانیون به مناطق مختلف و سخنرانی است درصورتیکه اگر اسلام را مجموعه ای مرتبط با همه حوزه ها در نظر بگیریم محتوای تبلیغی به سطح بالاتری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه اسلام دین جامعی است و تمام دین باید به مردم عرضه شود تصریح کرد: دین همه حوزه ها اعم از سبک زندگی، مسائل فردی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و روابط بین المللی مردم را در برمی گیرد و لذا محتوای تبلیغی هم باید در همه این عرصه ها و به شکل تخصصی تولید شود.

حجت الاسلام طهماسبی با اشاره به اینکه اسلامِ فردی تبلیغِ فردی را در پی دارد گفت: تبلیغِ فردی اسلام کار بسیار شریف و ضروری است اما در تبلیغ برای اسلام ناب، مردم نه به صورت فرد فرد بلکه به عنوان امت در نظر گرفته می شوند و اینجاست که موضوع تفاهم مردم با هم، نزدیک شدن ذهن ها به یکدیگر و حرکت امت به سمت ظهور مطرح می شود.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۰۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از معلمان و کارگران بسترساز تحقق شعار سال خواهد شد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، متن بیانیه به شرح زیر است:

پیشرفت‌، رشد و تعالی نشأت گرفته از پویایی فکر و گسترش اندیشه‌ورزی ومجاهدت برای تحقق آنهاست. در هر جامعه‌ای که از فرصت فکر، اندیشۀ معلم و استاد و بازوی هنرمند کارگران بهتر استفاده شود؛ توسعه و پیشرفت، رونقی مضاعف خواهد یافت. تاریخ گواه ماندگاری آثار علمی اندیشمندان وآثارعملی تلاشگران عرصه کار و تولید است و این دو قشر زمان‌شناس و آینده‌ساز، مجاهدانی دلسوز برای سعادت و نیک بختی بشر محسوب می‌شود.
معلمین و کارگران ایران اسلامی، بازوان حرکت جامعه در مسیر توسعه بوده و با تبلور اراده در قالب تلاش, کوشش و مجاهدت به نماد عملی 'ما می‌توانیم' مبدل شده‌اند.
حمایت از این دو قشر بسترساز تحقق شعار سال، موجب جهش تولید خواهد شد.
روز جهانی کار و کارگر و روز معلم، ملازمت «علم و عمل» در تحقق آرمان‌های بلند و روز تبلور همبستگی سراسری و همدلی، مشارکت و اعتلای حیات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید آیت الله دکتر مرتضی مطهری، روز 12 اردیبهشت را به تمامی کارگران سخت کوش و معلمان دلسور تبریک و تهنیت می‌گوید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پویش دست‌های مهربان در کردستان برگزار شد
  • معرفی رئیس تبلیغات اسلامی جغتای
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • تبریک شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به معلمان و کارگران
  • حمایت از معلمان و کارگران بسترساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها/ تعامل ستاد جمعیت و فضای دانشگاهی کشور+فیلم
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد