Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا رییس بخش فرهنگی مسجد دواتاگا شهر کلمبو در سریلانکا در گفتگو با تقریب با بیان اینکه دین اسلام مخالف هر گونه جبهه بندی در خطوط فکری‌، سیاسی‌، اعتقادی‌ و طبقاتی‌ در درون‌ جامعه‌ اسلامی‌ است، افزود: از این‌ رو بزرگان دین بر پایه آموزه های قرآنی‌ و مشی نبوی‌ و ائمه همیشه در جهت اتحاد جوامع مسلمان حرکت‌ و تلاش‌ کرده و دعوت کننده وحدت‌ بوده‌اند و طبق مشی و کردار و سیره‌ پیامبر اکرم (ص) ، با محور قرار دادن‌ اصول حیاتی دین در جهت‌ آموزش معارف‌ دین‌ و حفظ‌ آن و مبارزه‌ با تحریف‌ و بدعت‌ و انحرافات‌ فکری‌ و عملی‌ در میان‌ امت‌ اسلامی‌ حرکت‌ کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد رضا در ادامه افزود: اولین و اصلی ترین رویکرد برای ایجاد همدلی و وحدت میان ملت های مسلمان گفتمان علمی است. به این ترتیب که اندیشمندان و عالمان دینی مذاهب متعدد اسلامی در کنار هم قرار گرفته، مباحثه علمی انجام دهند. در این گفت و گوها بر محورهای مشترک تاکید کرده و صاحبنظران اسلامی به پایه های یکدیگر آشنا شوند. زیرا بسیاری از مسایل اختلافی بین مسلمانان به این جهت است که مذاهب مختلف اسلامی از برخی اصول و مبانی یکدیگر آگاهی کامل ندارند. عدم اطلاع کامل آنها از اصول یکدیگر سبب شده که مسلمانان که فهم نادرستی از هم داشته و نسبت به یکدیگر بدبین شوند و حتی حکم تکفیر یکدیگر را صادر کرده و فضا برای تقابلات فیزبکی ایجاد شود. از این رو اغلب تعصبات مذهبی و قومی ریشه در عدم آگاهی از اصول جریان های اسلامی دارد.

او در ادامه تصریح کرد: یکی از روش های عملی برای به وجود آوردن اتحاد و همدلی تلاش برای تهیه کتب و منابع علمی به صورت مجله، کتاب و بولتن و برگزاری مجامع و کنفرانس ها جهت تبادل عقاید و تفکرات است. عدم اطلاع مذاهب نسبت به عقاید یکدیگر همچنین موجب می شود دشمنان اسلام و آنها که از تفرقه‌ها میان فرقه های اسلامی سود می برند. به واسطه جهل و ناآگاهی مردم، موارد تفرقه برانگیز را تقویت کرده و از  موضوعاتی که موجب اتحاد بین مسلمانان می شود، غفلت ورزند.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۴۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادنامه ای برای «استاد»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شهید مطهری از شاگردان علامه طباطبائی و امام خمینی بود. مطهری آثاری متعددی در کلام و فلسفه اسلامی نوشته است. روزآمدسازی و تبیین آموزه‌های اسلام و تشیع، از ویژگی‌های فعالیت‌های فکری او است. مطهری، آموزه‌های اسلامی را که قبلاً در قالب بیاناتی پیچیده ارائه می‌شد، به سبک ویژه خود، به صورت آسان و با زبان روز در اختیار مخاطبان قرار می‌داد. کتاب‌های او در موضوعات مختلف دینی بار‌ها به زبان‌های مختلف منتشر شده است.

سالروز شهادت مرتضی مطهری، در ایران روز معلم خوانده شده و آیین‌های بزرگداشتی در همین ارتباط برگزار می‌شود.

مرتضی مطهری در ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ش، ۱۲ جمادی‌الاول ۱۳۳۸ق، در فریمان از توابع مشهد به دنیا آمد. 

محمدحسین مطهری (درگذشته ۱۳۵۰ش)، پدر شهید مطهری روحانی مورد احترام مردم در فریمان و از شاگردان آخوند خراسانی بود. مطهری گفته است اولین بار ایمان و تقوا و عمل صالح و راستی «معظّم له» مرا به راه راست آشنا ساخت. شهید مطهری مقدمات را نزد پدرش فراگرفت و از ۱۳ سالگی (سال ۱۳۱۱ش) در حوزه علمیه مشهد مشغول به تحصیل شد. در سال ۱۳۱۶ش او به قم رفت و حدود ۱۵ سال در آنجا اقامت نموده از درس اساتید آنجا همچون آیت الله بروجردی، امام خمینی و علامه طباطبائی استفاده نمود. پس از آن چنانکه همسرش تصریح کرده، به دلایل معیشتی، قم را ترک کرده و به تهران مهاجرت کرد. مرتضی مطهری در سال ۱۳۳۱ش ازدواج کرد. 

مرتضی مطهری (۱۲۹۸ ـ ۱۳۵۸ش) مشهور به شهید مطهری یا استاد مطهری، اسلام‌شناس و متفکر برجسته شیعه. مطهری از افراد تأثیرگذار و از رهبران فکری انقلاب اسلامی ایران به شمار می‌رود. وی ریاست شورای انقلاب را تا روز شهادت بر عهده داشت.

پیش از انقلاب اسلامی، مبارزات فکری مطهری در مقابله با جریانات فکری مارکسیستی در ایران نقش قابل توجهی در رویگردانی جوانان از این تفکرات داشت. او از بنیان‌گذاران حسینیه ارشاد است.

مطهری از شاگردان علامه طباطبائی و امام خمینی بود. مطهری آثاری متعددی در کلام و فلسفه اسلامی نوشته است. روزآمدسازی و تبیین آموزه‌های اسلام و تشیع، از ویژگی‌های فعالیت‌های فکری او است. مطهری، آموزه‌های اسلامی را که قبلاً در قالب بیاناتی پیچیده ارائه می‌شد، به سبک ویژه خود، به صورت آسان و با زبان روز در اختیار مخاطبان قرار می‌داد. کتاب‌های او در موضوعات مختلف دینی بار‌ها به زبان‌های مختلف منتشر شده است.

سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری، در ایران روز معلم خوانده شده و آیین‌های بزرگداشتی در همین ارتباط برگزار می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مخالف تک صدایی در دانشگاه‌ها هستیم
  • یادنامه ای برای «استاد»
  • اصول فکری شهید مطهری برای جامعه دانشگاهی بسیار کارآمد است
  • شهید مطهری از اساتید حوزه تربیت بود
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • تربیت شدگان مکتب اسلام بهترین ذخایر آن هستند
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود
  • آمریکایی‌ها انتظار این انتقام را نداشتند